Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Mυρίζει Χριστούγεννα!! Απολάυστε μια δημιουργία από την Βίκη με το Webster's Botanical Cristmas kit

Καλημέρα σας!!Σήμερα θα ήθελα να σας παρουσιάσω κι επίσημα το Webster's Botanical Cristmas kit

 το οποίο περιλαμβάνει πολλά διακοσμητικά ,κορδέλες, glimmer mist Gold, die cuts, thickers γραμματοσειρά, χαρτιά,λουλούδια, καρφίτσες, κι αυτοκόλλητα!!

Η Βίκυ μας έφτιαξε ένα άκρως Χριστουγεννιατικο layout - σύνθεση

για περισσότερες λεπτομέριες επσκεφτείτε το blog της!


Και τι θα λέγατε για ένα δωράκι σήμερα;
Απλά άφήστε ένα σχόλιο με το τι σας ζήτησαν τα παιδιά σας/ανίψια σας από το Αη Βασίλη μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα και θα μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα δώρο κι εσείς! 

Το Σαββατοκύριακο μην ξεχάσετε να περάσετε από το Enjoy Scrapping και να επωφεληθείτε από προιόντα σε προσφορά!!

πολλά φιλιά!!

20 σχόλια:

  1. Λένα μου καλημέρα!!!!Πολύ ωραίο το κιτ και το layout της Βίκυς!!!
    Λοιπόν εμένα η μικρή μου,ζήτησε να γράψουμε γράμμα στον Αγιο Βασίλη και μου λέει -μαμάκα γράψε...Άγιε μου Βασίλη θέλω να μου φέρεις ένα μεγάλο κουτί με ψαλίδια,χαρτόνια,κόλλες και χρώματα!!!Μην τα ξεχάσεις γιατί η μαμά μου έχει πάρα πολλά και όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν την μαμά μου!!!!!!


    Με έκανε λιώμα έχω να σας πώ!!!!
    Εσένα Λένα μου δεν μας είπες,τι σου ζήτησαν;;;
    Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λένα καλημέρα, πού ωραίο το kit και φοβερή η σύνθεση της Βίκυς.
    Τα δικά μου παιδάκια ζήτησαν, έως τώρα, από τον Αη Βασίλη να τους φέρει δύο αδερφάκια, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, χαχαχα...θα τρελαθώ!!! -Άγιε Βασίλη, εμένα φέρε μου ένα ζουρλομανδύα...θα τον χρειαστώ αν εκπληρωθεί η ευχή των γιων μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα που είναι μια "σύνθεση" και των 2 σας? Θέλει μελάνια γιατί "η μαμά όλο μου λέει να μην ξεχνάω τα μελάνια ανοιχτά".Επίσης, ένα αδερφάκι που θέλει και να το βαφτίσει και τέλος μια μηχανή που θα φτιάχνει σοκολατάκια έτσι όπως τα θέλει και όχι αυτά που πουλάνε έξω!Λενάκι μου, εσένα τι σου ζήτησαν?(τα έχεις και 2!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα!!! Δεν είναι υπέροχο, ό,τι θέλεις να σου έρχεται από την μια στιγμή στην άλλη?! Ευχαριστώ πολύ Λένα μου!!!! Είναι υπέροχο!!!! Λοιποοοον η Μαρία μου ζήτησε να πάρουμε στην καλύτερη της φίλη τις αγαπημένες μπότες Barbie γιατί η άλλη μανούλα δεν τις της παίρνει! Τώρα για τον Αι Βασίλη, ακόμα δεν μιλήσαμε. Εσένα Λένα τι ζήτησαν?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμείς ακόμα δεν μιλήσαμε για τον Άγιο Βασίλη (ελπίζω να μην τον παραξοδέψουμε τον καημένο φέτος) αλλά ξέρω σιγουρα... η κόρη θέλει και άλλες δικές της σφραγίδες και κόλλες και γκλίτερ...και ο γιος ... τι άλλο...ζωάκια και αυτοκινητάκια!!!! τα δικά σου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λένα μου καλημέρα!!!!Πολύ ωραίο το κιτ και το layout της Βίκυς!!!

    Εμάς η δική μας ευχή είναι κάπως διαφορετική!Πέρυσι ζητήσαμε ένα μικρό θαυματάκι απο τον Άγιο Βασίλη και έτσι λίγες μέρα μετά την φετινή πρωτοχρονιά και πρώτα ο Θεός θα μας το φέρει!!

    Καλές Γιορτές σε όλους!Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα είναι πολύ μικρή για να ζητήσει αλλά θα της πάρουμε ένα πολύ ωραίο παιχνιδι fisher price και θα το αφήσουμε τυλιγμένο κάτω από το δέντρο να το ανοίξει μόνη της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλημέρα Λένα μου!
    Πολύ ωραίο το κιτ,δεν το είχα παρατηρήσει!Ευχαριστούμε και για τα προϊόντα που θα έχεις σε προσφορά το Σ/Κ. Σου έχω στείλει κ ένα email γτ έχω μπερδευτεί με την παραγγελία μου!
    Εμένα,ο ανηψιός μου (μιας κ δεν έχω παιδάκι!)μου εξομολογήθηκε προχθές οτι θα ζητήσει από τον Άγ.Βασίλη φέτος,"ένα φθηνό δωράκι μιας και ούτε αυτός θα έχει πολλά λεφτά!" χιχι!πω πω,τι ακούει κι αυτό το καημένο όλη μέρα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρα πολύ ωραίο το κιτ!! Εμεις ακομα δεν έχουμε κατασταλάξει καπου .Καθε μερα μας ζητάει και κατι διαφορετικό. Νομίζω όμως ότι θα καταλήξουμε σε ένα Playmobil. Το θέμα ακομα δεν το εχουμε διαλέξει!!Ενα πάντως ειναι το σίγουρο ότι φετος δεν υπάρχει περίπτωση να τον παμε σε μαγαζί να δει τι του αρέσει για να το γράψουμε στο γραμμα. Αξεχαστα μου έχουν μεινει τα περσινα!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίο το kit!
    Eμένα ο γιος μου είναι μικρός και δε ζητάει ακόμα συγκεκριμένα δώρα, απλά όταν πάμε σε καταστήματα παιχνιδιών, τα δείχνει όλα! Φέτος είναι μάλλον η τελευταία φορά που θα του πάρουμε ό,τι θέλουμε εμείς, του χρόνου θα είναι μεγαλύτερος και θα διαλέξει μόνος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Λένα, εκπληκτικό το κιτ, και η σύνθεση της Βίκης ... αχχχχ αυτός ο άγιος Βασιλής, από το καλοκαίρι μου ζητούσαν να κορίτσια ... η Σοφία θέλει embellishments και η Κατερινιώ μια καινούργια digital camera ... χα, χα ... young scrappers και οι δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι εγώ που δεν έχω παιδιά δεν θα γράψω;;;; :-P
    χαχαχαχα
    Θα πω τι θέλω εγώ..! Ψυχική ηρεμία, το πολυπόθητο χαρτί, να μην ξανασυναναστραφώ με δικηγόρους, να είμαστε όλοι γεροί και να έχουμε δουλειά!
    Ε, αυτά... δεν θέλω και πολλά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O γιός μου είναι μεγάλος πια (13 χρονών) για να ζητάει απ τον Αγ. Βασίλη δώρο, συνήθως ζητούσε playmobil, έχουμε όλη τη συλλογή.Το kit είναι πάρα πολύ ωραίο, και η σύνθεση της Βίκυς-την είδα κι απο κοντά-είναι τέλεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Yπέροχο το κιτ και πανέμορφη σύνθεση!!Το κιτ το απέκτησα πριν λίγο καιρό και ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω!!Εμένα το ζουζούνι μου,μου είπε ότι ίσως έχει στεναχωρήσει τον αγιο Βασίλη φέτος και δεν θα του φέρει δώρο!!(είναι ακόμη μικρούλης και είχαμε το καλοκαίρι κάποια ατυχήματα στο βρακάκι μας και το μυαλό του πήγε οτι ειναι άτακτο παιδί επηρεασμένος από κάποια χριστουγεννιάτικη ταινία που είχε δει).Πάντως αν τελικά είναι στη λίστα με τα καλά παιδιά, όπως λέει, θα ήθελε ένα σιδηροδρομικό σταθμό με ένα τρένο!!!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λένα είναι υπέροχο το κιτ και φυσικά η Βίκυ το εκμεταλεύθηκε στο έπακρον.
    Εμένα μόνο η μικρή μου κόρη μου έχει πει τι θα ζητήσει από τον Άη Βασίλη : το Magic Fabric! Η μεγάλη κάτι ανέφερε για κιθάρα (!) αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο.
    Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερδίσουμε δωράκι. Λατρεύω τα δώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου Λένα, φανταστικό το κιτ.
    Η κορούλα μου είναι μικρή ακόμα (22 μηνών) και δεν ζητάει ακόμα τίποτα αλλά όταν βλέπει στην τηλεόραση κάθε Σάββατο πρωί την Barbie τρελαίνεται από τη χαρά της και φωνάζει Ντάντι - Ντάντι!!!!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις σκέφτομαι να της πάρω μια κούκλα Barbie...... Ίσως και κάτι άλλο μαζί που δεν το έχω σκεφτεί ακόμα.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. To kit εινια πολύ όμορφο και η συνθεση της Βικυς μας εβαλε κατευθειαν σε εορταστική ατμόσφαιρα! Η κορη μου φετος ζήτησε το Nintendo DS και όλα μα όλα τα ρουχα και αξεσουάρ του Harry Potter! Επι δύο παρακαλώ, ενα για εκεινη και ενα για το αμορε της!!! :)
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λένα καλησπέρα!Είναι πολύ όμορφη η σεζόν των Χριστουγέννων για δημιουργία!Ο μεγάλος μου γιός διαλέγει μόνος του ο μικρός θέλει το Nintendo 3ds πάντα ηλεκτρονικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημερα και απο μενα. Εμενα ο μικρος μου ζητησε ενα αδερφακι και πλαστελινες φυσικα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστω!Thank you!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.